Metakognitiv Terapi Vejle

Mit navn er Rut Kappel Kristiansen, og jeg byder dig indenfor i et rum, hvor trivsel og udvikling blomstrer. Som uddannet pædagog siden år 2000 har jeg dybdegående erfaring fra den almindelige folkeskole, hvor min passion for at guide og støtte børns trivsel har vokset sig stærk.

I samarbejde med https://metahuset.dk har jeg fundet et fællesskab af ligesindede stresscoaches og terapeuter, hvor vi deler dejlige lokaler og ideer. Her på 2. sal i Metahuset Dæmningen 36 skaber vi sammen et miljø, der fremmer forvandlingen fra stress og uro til indre ro og balance.

I 2020 blev jeg vidne til den dybtgående forvandling, som metakognitiv tilgang kan skabe for mennesker, der kæmper med angst, stress og depression. Denne livsændrende transformation inspirerede mig til at grave dybere i metoden, så jeg kunne hjælpe andre med lignende udfordringer.

Ved siden af mit arbejde i folkeskolen har jeg valgt at tilbyde individuelle samt gruppeforløb for børn, unge og voksne. Mit mål er at skabe et trygt rum, hvor sammenhængen mellem tankemønstre og trivsel udforskes. Jeg har udviklet mine kompetencer gennem en uddannelse hos https://www.neokognitivtinstitut.dk, og jeg ser frem til at følge dig på din rejse mod større indre velvære.

Sammen kan vi forme positive forandringer og styrke dit indre fundament. Velkommen til et rum af muligheder og forvandling!