Gruppeforløb for børn

Velkommen til en rejse mod indre styrke for børn og ro for forældre!

Jeg brænder for at hjælpe både børn og forældre med at forstå og overvinde børns mistrivsel gennem metakognitiv tilgang. Ved at arbejde med tankemønstre skaber vi sammen fundamentet for varig forvandling. Mit program inkluderer aktivt forældre i denne proces, hvilket giver jer som forældre en dyb indsigt i årsagen til jeres barns mistrivsel og praktiske redskaber til at støtte dem bedst muligt. Samtidig giver det jer et fælles sprog til at håndtere de negative tanker.

I vores gruppeforløb samler vi typisk 4-6 børn. Dette fokuserer på børn, der oplever mistrivsel på forskellige måder. Uanset årsagen til mistrivsel er overtænkning ofte en fællesnævner – de gentagne negative tanker, som barnet har svært ved at håndtere alene. Gruppeforløbet giver en mulighed for børn, at dele deres tanker med andre børn og finde styrke i fællesskabet og ikke være alene med problemet.

Dette forløb er designet til alle børn, der oplever mistrivsel, såsom:

  • Børn, der har udfordringer med at falde i søvn eller har mareridt.
  • Børn, der bærer usikkerhed og en negativ selvfortælling. Disse negative fortællinger skaber en spiral af usikkerhed, hvor barnet ubevidst opsamler “beviser” for, at det ikke er dygtigt til noget.
  • Børn, der ofte befinder sig i konfliktsituationer med andre børn. Disse børn har typisk en negativ selvfortælling, hvor de føler, at “alle” er imod dem. Denne tankegang gennemsyrer deres sprog, som ofte indeholder generaliseringer som “aldrig,” “alle andre” og “altid.” Desuden er disse børn tilbøjelige til sort/hvid-tænkning.
  • Skilsmissebørn, der står over for udfordringer med skiftedage og oplevelsen af savn. Dette kan omfatte at savne mor, når de er hos far, og omvendt
  • Børn, der har svært ved at sige farvel til deres forældre, når de skal i skole. At sige farvel kan være svært for disse børn på grund af tanker om, at der kan ske deres forældre noget forfærdeligt f.eks at de kører galt.  
  • Børn, der oplever angst, enten i mindre eller større grad. Disse børn trækker sig ofte fra vild leg og støj, og de har måske ikke lyst til at overnatte hos andre. 
  • Ængstelige børn har en tendens til at tænke over alt, der potentielt kan gå galt, og de reflekterer ofte over, om de gjorde og sagde de rigtige ting, samt hvad andre tænker om dem i forskellige situationer.

For yderligere information eller en uforpligtende samtale, er I velkomne til at kontakte mig på Rut@Meta-Terapi-Vejle.dk eller telefonisk/sms på 50 92 39 77. Tilmelding kan ske via e-mail eller telefon.

Prisen for dette gruppeforløb er 3000 kr.

Lad os sammen skabe en vej mod lysere tider for jeres barn og jeres familie.